Bejelentkezés

Dr. Svéd János adatlapja
Dr. Svéd János
Dr. Svéd János
kardiológia, hypertónia, belgyógyászat
1974-ben végeztem a SOTE Általános Orvostudományi Karán.

1981-ben tettem le első szakvizsgámat (belgyógyászat), majd 1988-ban kardiológia szakvizsgát tettem. Üzemegészségügyből szakvizsgáztam 1999-ben, majd háziorvosi licenc vizsgát szereztem 2007-ben.

Továbbá rendelkezem egészségbiztosítási szakvizsgával, valamint 2-es szintű echokardigráfiás licensszel egyaránt.

23 éves kórházi praxisomból a Péterfy (Szövetség utcai “E” Belosztály 1980-1986, Alsóerdősor utcai egykori Korányi kórház kardiológiai-intenzív-rehabilitációs osztály 1986-1996), Szt. Rókus kórház I. Belosztály 2001-2007, azóta kardiológiai ambulanciákon rendelek.

Kiemelt szakterületeim:

a magas vérnyomás kezelése-gondozása,
mellkasi fájdalmak (angina pectoris) kivizsgálása, kezelése,
bizonytalan mellkasi panasz alapján felmerült szívbetegség-gyanú kivizsgálása,
halmozodó szívérrendszeri rizikó esetén felmerülő szívbetegség-gyanú kivizsgálása
különböző ritmuszavarok kezelése
szívbillentyűbetegek gondozása
sportolók, testedzők kondicíó felmérése

Rendelési idő: csütörtökönként 8.00-10.00, péntekenként 8.00-12.00
Kardiológia (felnőtt)
Dr. Svéd János tagja a következő rendelőnek:
Medoc Egészségközpont
Medoc Egészségközpont

Budapest, XIII. Visegrádi u. 74 és Kárpát u. 7/b I.em (11-es kapucsengő) +3619990493 Amikor egészségmegőrzésről beszélünk, sokan nem gondolunk arra, hogy még átgondolt és kiegyensúlyozott élet mellett is szükségünk van szakorvosi szűrővizsgálatokra és tanácsokra. Egyáltalán nem mindegy azonban, hogy milyen körülmények között kapunk segítséget. Hogy betegként üljük végig a hosszadalmas vizsgálatsorozatot, vagy vendégként kapjuk meg a kifejezetten nekünk szentelt figyelmet - legalábbis így gondolják az újlipótvárosi MeDoc Egészségközpont szakemberei. Az egészség nemcsak az örökletes tényezőktől, a környezeti ártalmaktól függ, hanem az életmódtól és az egészségügyi ellátástól is. Az életmód elsősorban az egyénen múlik. A kórmegelőzés része pedig az időszakosan végzett orvosi kivizsgálás. Így a MeDoc Egészségközpont is kiemelt jelentőséget tulajdonít az egészségmegőrzésnek, a betegségek megelőzésének, azaz a prevenciónak. Hiszünk abban, hogy az időben elvégzett szűrések, egyéb rizikó felmérések elvégzésével egy egészségesebb generáció, egészségtudatosabban élő emberek és családok "születhetnek meg". A MeDoc Egészségközpont tevékenységének középpontjában a megelőzés, a prevenció áll. Az Egészségközpont célja elsősorban a szív- és érrendszeri, illetve a daganatos betegségek korai felismerése, mikor azok még teljes mértékben gyógyíthatóak. Vizsgálataink során olyan, szakmailag már bizonyított módszereket alkalmazunk, mely a beteg számára veszélytelenül, nagy érzékenységgel és biztonsággal képes, rövid idő alatt kimutatni a korai eltéréseket. Magyarországon egyedül a MEDOC-Egészségközpontban végzik a CTLM - CT-Lézer-mammográfiás vizsgálatot.


 Rendelő megtekintése | 


Időpontok

június 10 - szombatjúnius 11 - vasárnapjúnius 12 - hétfőjúnius 13 - keddjúnius 14 - szerdajúnius 15 - csütörtökjúnius 16 - péntek

Galéria
A felhasználó még nem töltött fel képet.
 

Videók

A felhasználó még nem osztott meg videót.

Online és telefonos időpontfoglalás kényelmesen és egyszerűen. Kifizetődő, teljes körű orvosi asszisztencia. Direktdoki, directdoki, időpont foglalás, online időpont foglalás, előjegyzés, online előjegyzés, orvos, időpont, előjegyzési rendszer, időpont foglaló rendszer, call center, orvosi asszisztencia,egészségügy, diagnosztika, orvoskereső,