Bejelentkezés

Dr. Schmek Lilan Hanna adatlapja
Dr. Schmek Lilan Hanna
Dr. Schmek Lilan Hanna
+36 1 700 1086
Budapest
Szülészet Nőgyógyászat
A szülészet-nőgyógyászat kimeríthetetlen tudományág, hiszen a társadalom felét gyógyítjuk gyermekkortól egészen az időskorig, legyen szó cikluszavarról, bőr- vagy hormonális problémákról, családtervezési szándékról, változó korról, vagy éppen vizelettartási gondokról.

Munkám során örömmel tölt el, hogy lehetőségem nyílik átsegíteni nőtársaimat életük meghatározó pontjain, úgymint a felelős nővé érés, a családtervezés, a várandósság időszaka és egy új élet világra segítése. Hiszem, hogy ezek az élmények életünk végig elkísérnek minket.

Pácienseim problémáit empátiával közelítem meg, a kölcsönös bizalom kialakítását éppen olyan fontosnak tartom a gyógyítás folyamatában, mint a magasszintű szakértelmet. A felmerülő kihívások kifejezetten motiválnak, folyamatos tanulásra ösztönöznek.
Szülészet-Nőgyógyászat
Rendelők címe:
IrányítószámVárosCímWeboldalE-mail
1024 Budapest Retek u. 33-35 Bellissa Medical bellissamedical.hu-

Időpontok

augusztus 17 - szerdaaugusztus 18 - csütörtökaugusztus 19 - péntekaugusztus 20 - szombataugusztus 21 - vasárnapaugusztus 22 - hétfőaugusztus 23 - kedd

Galéria
A felhasználó még nem töltött fel képet.
 

Videók

A felhasználó még nem osztott meg videót.

Online és telefonos időpontfoglalás kényelmesen és egyszerűen. Kifizetődő, teljes körű orvosi asszisztencia. Direktdoki, directdoki, időpont foglalás, online időpont foglalás, előjegyzés, online előjegyzés, orvos, időpont, előjegyzési rendszer, időpont foglaló rendszer, call center, orvosi asszisztencia,egészségügy, diagnosztika, orvoskereső,