Bejelentkezés

Dr. Szabó Katalin adatlapja
Dr. Szabó Katalin
Dr. Szabó Katalin
+36705044050
Budapest
Reumatológus szakorvos
Tanulmányait Budapesten a Semmelweis Orvostudományi Egyetemen végezte,1991-ben szakvizsgázott reumatológia-fizioterápiából. Szakmai gyakorlatát az ORFI-ban és a Szent Margit Rendelőintézetben szerezte. Számos szakmai társaság - MOK, MRE, MOOT - tagja. Férjével és két egyetemista lányával él, szabadidejében szívesen kertészkedik és utazik.

Speciális tudása a lézeres terápia. PEK Rendelőben - lehetőség szerint - gyógyszerek nélkül, lézerterápiával kezeli a betegeit. A lágy-lézer sugarak fokozzák a keringést, a csökkentik a gyulladást , regeneráljáka sejteket , ezáltal a károsodott sejtanyagcsere helyreáll, miközben az egészséges sejttevékenység nem változik.

Ez az eljárás kopásos és gyulladásos mozgásszervi betegségekben egyaránt alkalmazható, további előnye, hogy kaphatják pace makert vagy ízületi protézist viselő személyek is. Akut (néhány napja vagy hete fennálló) esetekben elegendő 3-4 kezelés, krónikus (hónapok vagy évek óta tartó) megbetegedésnél 6-10 alkalom szükséges.

Dr Szabó Katalin személyes üzenete:

Ha Önnek elege van abból

Hogy sorba álljon háziorvosánál beutalóért, majd kivárja a 3-4 hetes előjegyzési időt.
Hogy kevés időt tud reumatológusa Önre fordítani.
Hogy a fizioterápia nem testreszabott, sőt futószalagszerűen működik.

Jöjjön el hozzám, szívesen fogadom!
Reumatológia

Árak:

 

Első vizsgálat 8.000
Kontrollvizsgálat 5.000
Lokális injekció 3.000
Soft lézer kezelés 5.000
Receptírás 1.500
Rendelők címe:
IrányítószámVárosCímWeboldalE-mail
1038 Budapest Ezüsthegy utca 66 www.orendelo.hu orendelo@gmail.com

Időpontok

október 7 - péntekoktóber 8 - szombatoktóber 9 - vasárnapoktóber 10 - hétfőoktóber 11 - keddoktóber 12 - szerdaoktóber 13 - csütörtök

Galéria
A felhasználó még nem töltött fel képet.
 

Videók

A felhasználó még nem osztott meg videót.

Online és telefonos időpontfoglalás kényelmesen és egyszerűen. Kifizetődő, teljes körű orvosi asszisztencia. Direktdoki, directdoki, időpont foglalás, online időpont foglalás, előjegyzés, online előjegyzés, orvos, időpont, előjegyzési rendszer, időpont foglaló rendszer, call center, orvosi asszisztencia,egészségügy, diagnosztika, orvoskereső,