Bejelentkezés

Vízió-Med Rendelő

Vízió-Med Rendelő

Orvosok:2
 

 

Medoc Egészségközpont

Medoc Egészségközpont

Budapest, XIII. Visegrádi u. 74 és Kárpát u. 7/b I.em (11-es kapucsengő) +3619990493 Amikor egészségmegőrzésről beszélünk, sokan nem gondolunk arra, hogy még átgondolt és kiegyensúlyozott élet mellett is szükségünk van szakorvosi szűrővizsgálatokra és tanácsokra. Egyáltalán nem mindegy azonban, hogy milyen körülmények között kapunk segítséget. Hogy betegként üljük végig a hosszadalmas vizsgálatsorozatot, vagy vendégként kapjuk meg a kifejezetten nekünk szentelt figyelmet - legalábbis így gondolják az újlipótvárosi MeDoc Egészségközpont szakemberei. Az egészség nemcsak az örökletes tényezőktől, a környezeti ártalmaktól függ, hanem az életmódtól és az egészségügyi ellátástól is. Az életmód elsősorban az egyénen múlik. A kórmegelőzés része pedig az időszakosan végzett orvosi kivizsgálás. Így a MeDoc Egészségközpont is kiemelt jelentőséget tulajdonít az egészségmegőrzésnek, a betegségek megelőzésének, azaz a prevenciónak. Hiszünk abban, hogy az időben elvégzett szűrések, egyéb rizikó felmérések elvégzésével egy egészségesebb generáció, egészségtudatosabban élő emberek és családok "születhetnek meg". A MeDoc Egészségközpont tevékenységének középpontjában a megelőzés, a prevenció áll. Az Egészségközpont célja elsősorban a szív- és érrendszeri, illetve a daganatos betegségek korai felismerése, mikor azok még teljes mértékben gyógyíthatóak. Vizsgálataink során olyan, szakmailag már bizonyított módszereket alkalmazunk, mely a beteg számára veszélytelenül, nagy érzékenységgel és biztonsággal képes, rövid idő alatt kimutatni a korai eltéréseket. Magyarországon egyedül a MEDOC-Egészségközpontban végzik a CTLM - CT-Lézer-mammográfiás vizsgálatot.

Orvosok:75
 

 

Dunakanyar Orvosi Centrum

Dunakanyar Orvosi Centrum

A DOC-ot (Dunakanyar Orvosi Centrumot) 2004-ben azzal a céllal nyitottuk, hogy minél szélesebb körben biztosítsunk szakmailag színvonalas ellátást - fekvőbeteg háttérrel - a hozzánk forduló pácienseknek. Megnyugtató, hangulatos környezetben, kedvező árakkal, a várakozási időt minimálisra csökkentve fogadjuk a hozzánk fordulókat. Reméljük, hogy gyógyító, megelőző szolgáltatásunkkal hozzájárulhatunk az Ön egészségének megőrzéséhez illetve helyreállításához: Dr. Ratkay Imola és Dr. Traub Alfréd

Orvosok:9
 

 

SmileArt Fogászati Centrum

SmileArt Fogászati Centrum

Cím: 1137 Budapest Szent István krt. 4 fsz. 14/a

A SmileArt Fogászati  Cenrtum barátságos környezettel, ugyanakkor a XXI. század berendezéseivel várja kedves vendégeit.

Világszínvonalú kezelések, maximális törődés!

  • Fogfehérítés a legkíméletesebb eljárásokkal, gyorsan és hatékonyan
  • Dentálhigiénia és szájápolási tanácsadás
  • Komplex mosolytervezés:esztétikai fogorvos,fogszabályozó szakorvos és kozmetológus szakember bevonásával
  • Fogászati gócvizsgálat,szűrőprogramok
  • Implantológia
  • Fogínyvérzés,ínygyulladás és fogágybetegségek  korszerű terápiája
  • Gyermekek számára is! Szájápolási tanácsadás,fogmosás oktatás,tejfogak ellátása,barázdazárás,fogszabályozás

Fogászatunkon a legmodernebb gépek és rendkívül tapasztalt szakorvosaink biztosítják a magas színvonalú ellátást. Az esztétikai fogászattól a fogbeültetésen keresztül a fogszabályozásig bármely téren a legmodernebb technikával, és a legújabb szakmai vívmányokkal állunk pacienseink rendelkezésére.

A fájdalommentes kezeléseket speciális érzéstelenítési technikával biztosítjuk betegeinknek.

A nálunk készült cirkon koronák, esztétikai tömések, betétek, implantátumok színvonalát, tartósságát hosszú távú garanciával egészítjük ki.

Az ingyenes szájvizsgálat és konzultáció során az ön igényeinek maximális figyelembe vételével állítjuk össze a személyre szabott árajánlatot.

Érzékeny betegeink, és a környezettudatos gondolkodás érdekében biológiailag semleges anyagokat használunk, mind a kezelések, mind pedig a rendelő tisztán tartása során.

Az ingyenes állapotfelmérés során személyes igényeinek megfelelően állítjuk össze kezelését.

Orvosok:1
 

 

Vitakontrol

Vitakontrol

Orvosok:2
 

 

Evidentis Esztétikai Fogászat

Evidentis Esztétikai Fogászat

Cím: 1029 Budapest Törökvész út 87-91 Rózsa Center Bevásárlóközpont. Tel: 30/9 511 511 Legfontosabb célunk, hogy színvonalas, minőségi szolgáltatásainkat - fájdalom és félelem nélkül- mindenki számára elérhetővé tegyük. Pácienseink egyéni kívánságait figyelembe véve a legmagasabb orvosi tudással és technológiával a beteg számára mindenkor a legmegfelelőbb megoldást alkalmazzuk. A mumusnál is jobban félünk a fogorvosi széktől. Meggyőződésünk, hogy a testet a lélekkel együtt kell kezelni, ezért a legjobb tudományos és technikai megoldások mellett maximális figyelmet fordítunk a lelki támogatásra is, hiszen ennek jelentős szerepe van a beteg gyógyulásában. De ezek mellett a modern technika is elengedhetetlen. Számtalan implantációs módszer létezik, de a legtökéletesebb, legpontosabb, FÁJDALOM ÉS SEBÉSZETI MŰTÉT NÉLKÜL végezhető beültetés a MED3D rendszerünkkel érhető el. FOGÁSZATI LÉZERünk használatával pedig feledhető az injekció, tű, vérzés, fúró, kellemetlen hang. A betegek a mellékhatásokat és komplikációkat is elfelejthetik.

Orvosok:3
 

 

Online és telefonos időpontfoglalás kényelmesen és egyszerűen. Kifizetődő, teljes körű orvosi asszisztencia. Direktdoki, directdoki, időpont foglalás, online időpont foglalás, előjegyzés, online előjegyzés, orvos, időpont, előjegyzési rendszer, időpont foglaló rendszer, call center, orvosi asszisztencia,egészségügy, diagnosztika, orvoskereső,